KAN DU ADSKILLE DIT LEDERSKAB OG DEN PERSON, DU ER PRIVAT?

Business Coaching & Ledersparring med Kierkegaard Maja Ørum

DU FØDES MED EN PERSONLIGHED, MEN DANNER SELV DIN KARAKTER

Så enkelt kan det formuleres, hvis man spørger Søren Kierkegaard. Og så enkelt burde det også være at besvare spørgsmålet om, hvorvidt dit privatliv angår din ledelse. For det gør det selvfølgelig. Den karakter du har dannet gennem et langt liv, tager du med på arbejde hver evig eneste morgen.


Tager du som leder, vare på hvordan du danner din karakter?

Din karakter er en medfødt egenskab eller evne, men du har selv indflydelse på, hvordan den dannes. Din karakter er påvirkelig og udvikles gennem opdragelse, uddannelse, fortællinger og rollemodeller, hvis du vel at mærke selv undervejs gør en aktiv indsats og forholder dig til alt, hvad du præsenteres for. 

Det vil sige, at din karakter dannes langsomt og at denne dannelse kræver en aktiv indsats fra din side. Det er ved at danne din karakter, at du bliver et ordentligt menneske. Det kræver tid og erfaring.

Din karakter er dét, der grundlæggende bestemmer den, du er. Din karakter er afgørende for, hvordan du forholder dig til alle forhold i livet, der kræver din personlige stillingtagen og afgørelse. Det er på baggrund af din karakter, at du vælger at gøre det ene frem for det andet, at du holder noget for værdifuldt og omgås det med ærbødighed og respekt og at du undgår andet, som du anser for forkasteligt eller uværdigt.


At træde i karakter
Er en vending vi ofte hører. Helt bogstaveligt betyder det at træde ud af anonymitetens række, ved at gå et skridt frem. Stå frem i alle livets forhold. At finde dit mod til det du skal og turde vise det frem og dele det med andre. At træde i karakter, viser sig som måden du forholder dig på til dig selv, din familie, dit job, det samfund du lever i og alle andre forhold der hører et menneskeliv til.

Karakterløshed
Karakterløshed er det modsatte af at træde i karakter og danne sin karakter. Her er man som menneske rigtig god til at lade stå til og bare gøre, hvad der forventes af én og hvad man nu lige føler for og har lyst til, uden tanke på, at de handlinger man udfører, præger det menneske, man er. Og derfor også præger dem der er omkring én, hvad enten det er på arbejdet eller dem derhjemme.


Ledelse handler om at gøre de rigtige ting
Ledelse kræver dannelse af karakter. Det er netop her, hvor både hjerte og hoved skal med på arbejde. Og gerne hver dag:-) Det er din karakter, der binder dig som leder og dig som privatperson sammen. Det betyder også at dit lederskab handler om HELE dit liv. Ikke kun én brik. Men om dig og din karakter, 360 grader.


Mentorforløb hos Maja Ø
Mentorforløb hos Maja Ø, handler om at du som leder udvikler dig, hvis du også udvikler dig personligt. Og omvendt. Det hænger sammen. Jeg tilbyder mentorforløb til dig som vil knokle mindre, og have det HELE liv, som de drømmer om (og har fortjent!). Det er til dig, som vil finde modet til at træde i karakter og gå fra bagkant til forkant. Du er leder eller partner i din egen virksomhed. Læs mere om mentorforløbet her.

Mentorforløbet tager højde for at tid er din vigtigste ressource, så det består både af individuel online 1:1 coaching samt 2 undervisningsdage i mindre grupper på Ærø. Der er 8 pladser til dette forløb her i foråret.

Jeg efterlader ingen løse ender og er med hele vejen.

VIL DU SOM LEDER TRÆDE I KARAKTER OG GÅ FRA BAGKANT TIL FORKANT?

Så skal vi have en uforpligtende snak.
Book din tid her eller send mig en mail på info@majaorum.dk


Jeg glæder mig til at høre fra dig.
De bedste hilsner, Maja Ø

Næste
Næste

Når det rationelle sind gøres stille